Zingen en zangles

Zangles

Lekker zingen

Van zingen word je blij. Het is een manier om je te uiten. In de les van Barbara ligt de focus dan ook vooral op plezier. Iedereen is welkom. Je kunt je inschrijven voor privé-les, duoles of aansluiten bij een groep. Noten lezen en ervaring met zingen zijn geen vereisten, enthousiasme en inzet wel. Het uitgangspunt is dat elke leerling met een goed gevoel de les uit loopt. Je kunt middels het aanvraagformulier checken of er lestijden beschikbaar zijn en meer informatie aanvragen over de lesmogelijkheden.

Lesopbouw

De zangles bestaat uit verschillende onderdelen. Om te ontspannen en op te warmen, begint de les met stem- en ademtechniek. Daarna wordt er gewerkt aan je timing, frasering, en interpretatie van de tekst, zodat het oorspronkelijke repertoire en jouw persoonlijke zangstijl elkaar vinden. Hierbij kun je gebruik maken van orkestbanden, karaoke cd’s of wordt je begeleid op de piano door Barbara.

Jouw eigen klank

Elk mens heeft een uniek geluid. Met Barbara ga je op zoek naar jouw eigen stemgeluid en persoonlijke stijl. In de loop van de lessen onderzoek je welke muziek je het liefst zingt, wat je sterke kanten zijn en hoe je deze kunt ontwikkelen. Je bent vrij je eigen nummers te kiezen, Barbara beschikt ook over een heel scala aan muziekstukken waar je uit kunt putten.

Oefening baart kunst

Grote doelen vragen om kleine stappen. Wil je alles halen uit jouw talent? Ga op zoek en ben nieuwsgierig. Zingen bij Barbara is laagdrempelig maar niet vrijblijvend, als je wilt groeien kost dat tijd en inspanning. Concentratie tijdens de les, initiatief nemen en regelmatig thuis oefenen is essentieel. Het doel is om uit te groeien tot een authentieke zanger of zangeres.

Zangmethode

Samen met Barbara werk je aan basistechniek, bepaal je welk repertoire je wilt opbouwen en ontwikkel je de zangtechniek die daarbij aansluit.
Hierbij wordt gebruik gemaakt van onder andere
EVTS ( Estill Voice Traning System level I en II),
CVT ( Complete Vocal Technique) en Speechlevel singing.

Tarieven


Priveles

volwassenen € 41,25 per les , lesduur 45 minuten
kinderen (t/m 15 jaar) € 30 per les , lesduur 45 minuten
kinderen (t/m 15 jaar ) € 25 per les, lesduur 30 minuten

Duoles

€ 20 per persoon, lesduur 45 minuten

Koor

€ 10 per persoon, lesduur 60 minuten (minimaal 6 personen)

De lessen van Barbara zijn te volgen op maandagmiddag/avond en woensdagmiddag/avond

Ook les nemen?

Je kunt middels het aanvraagformulier checken of er lestijden beschikbaar zijn en meer informatie aanvragen over de lesmogelijkheden.

Lesvormen

Er wordt in verschillende lesvormen lesgegeven. Klik hieronder om te kijken welke lesvorm bij je past:
- Priveles - groepsles
- Coaching bij audities
- Zingen in een koor
- Workshops
blocks_image
blocks_image

Contactgegevens

Barbara van Houten
email: info@barbaravanhouten.nl
telefoon: +31 (0)626 074 102

Lokatie lespraktijk
Cool & Collected

Westkant Vondelpark


@ 2015 Cool & Collected contact me